|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Luftrensere
Indhold på siden:

Emerio Luftrenser AP-108505.
Emerio Luftrenser AP-108505 fra Emerio.
Kategori: Mindre apparater - Husholdsapparater - Husholdsapparater - Luftrensere
Qlima luftrenser 50 W hvid A45.
A45-luftrenseren fra Qlima bidrager til et komfortabelt indeklima ved at rense luften for allergener og forurenende stoffer. Den negative iongenerator skaber negative ioner for at opnå en bedre, naturlig luftbalance. Denne luftrenser til hjemmet er egnet til rum på op til 60 m³, og den har en fin.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Hjem & have Husholdningsapparater Klimakontroludstyr Luftrensere
Beurer LR 200 Luftrenser.
Beurer LR 200 Luftrenser Denne luftrenser fra Beurer renser luften i eksempelvis dit soveværelse, så der kommer en opfriskende og ren luft, som er godt for din søvn samt dit helbred. Kan bruges i rum op til 15 m2. Beurer LR 200 Luftrenser fjerner støv, pollen, dyrehår, lugte, virusser, skadelige luftarter og.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Wellness
Beurer LR 200 Luftrenser.
Den nye luftrenser LR 200 fra Beurer renser og omdanner luften i dit soveværelse til en opfriskende ren luft – godt for helbredet og din søvn.Støv, pollen, dyrehår, lugte, forskellige bakterier og virusser samt skadelige luftarter fjernes fra luften gennem et trelagsfilter system. Du kan rense luften.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Hjemmet // Skønhed & Pleje // Indeklima
Beurer LR 300 Luftrenser.
dcs.
Kategori: Vaskemaskiner - Vaskemaskiner
Luftrensende Stueplanter - B. C. Wolverton - Bog.
Mange mennesker tilbringer med arbejde i moderne kontormiljøer op til 90% af deres tid indendøre. I disse timer....
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Coway AP-1008DH luftrenser 74 m².
Luftrenser fra Coway der er med til at reducere chancerne for at udvikle luftvejsproblemer og astma, ved at holde dit hjem fri for pollen, farlige gaspartikler, støg og bakterier. Samtidig fjerner den også ubehagelig lugt fra cigaretrøg, brændt mad og lignende. Funktioner: Går, når det bliver mørkt, i.
Kategori: Ventilation - Ventilation & Klima - Luftrensere
Coway AP-1009CH Luftrenser, Op til 63 m².
En luftrenser med lave driftomkosninger og lange serviceintervaller. Hjælper med at holde dit hjem fri for pollen, farlige gas partikler, støv, vira og bakterier. Fjerner desuden uønsket lugt fra madlavning, cigaretrøg og lign. Er med til at reducere risikoen for at udvikle astma og luftvejsproblemer. * Mål:.
Kategori: Ventilation - Ventilation & Klima - Luftrensere
Coway AP-1009CH Luftrenser, Op til 63 m².
En luftrenser med lave driftomkosninger og lange serviceintervaller. Hjælper med at holde dit hjem fri for pollen, farlige gas partikler, støv, vira og bakterier. Fjerner desuden uønsket lugt fra madlavning, cigaretrøg og lign. Er med til at reducere risikoen for at udvikle astma og luftvejsproblemer. * Mål:.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Varme & Klima - Luftrensere
Beurer Luftrenser/-affugter LR330 B66005.
Luftfugter og luftrenser med HEPA filter i samme enhed. Til rum op til 35 kvm og luftrensningskapacitet på 200 kvm/time. Luftfugtighed op til 220 ml/døgn. Timerfunktion. Vandtank 4,6 liter. Ønsket luftfugtighed justerbar mellem 40-80%. Tre filtre, grovfilter, HEPA filter og aktivt kulfilter. Effekt maks. 60.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Elektronik El-husholdning Ventilatorer & luftfugtere
Airfree P40 luftrenser.
.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Luftrensere
Stadler Form Viktor V-001 luftrenser.
.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Klimaventilator|
AMOS luftrenser.
Air Purifier For dit hjem eller kontorplads#!!#Renser#!!#Opdaterer#!!#Renser#!!#AMOS luftrenser med ionisator & farve....
Kategori: Helse - Luftrensere
Airfree Lotus luftrenser.
.
Kategori: Ventilation - Luftrensere
Beurer LR 200 Luftrenser.
.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Klima og ventilation
Coway Luftrenser 1008CH AP-1008CH Replace: N/A.
Få muligheden for at minimere forurenende kilder både på kontoret og i hjemmet med Coway AP-1008CH luftrenseren der fjerner 99,5% af uønskede partikler og lugt, uden at forbruget overstiger 47 watt for på den måde at reducerede energiomkostninger. Enheden indstiller automatisk luftstrømmen baseret på.
Kategori: Mad - Kontormateriale,Skrivebordsprodukter,Whiteboard
B. C. Wolverton Luftrensende stueplanter: 50 nemme planter til hjemmet og kontoret.
Luftrensende stueplanter: 50 nemme planter til hjemmet og kontoret (Forfatter: B. C. Wolverton, Forlag: Turbine, Format: Hardback, Type: Bog, ISBN: 9788740612226).
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Luftrenser med 3 filtre og timer (Nordic Home).
Luftrenseren renses luften i fire trin; det vaskbare prefilter opsamler støv og hår, ionisatoren ioniserer støvpartiklerne, HEPA 11 filteret fjerner 95% at de luftbårne partikler der er større end 0.3 mikrometer. Til sidst fjernes lugte og lignende i kulfilteret..
Kategori: Diverse - Varme & Køl - Luftrenser
Husqvarna Luftrenser A1000 230V.
A 1000 er en af markedets førende luftrensere, der er godkendt både som almindelig luftrenser og som negativ luftrenser. Takket være et højeffektivt filtersystem og gennemtænkt design, der passer til HEPA H13 filtre med en effektivitet på 99.99% ved 0.3 m3/t, sikrer A 1000 overlegen luftkvalitet, uanset om.
Kategori: Diverse - 1167
V3
Kategorier på sider:

VVS Ventilation diverse Ventilatorer Gulvventilatorer Bordventilatorer Fortrængnings ventilation Aircondition Affugtere Luftfugtighed Luftrensere Emhætter Byggeri Ventilation i boligen Krav til ventilation ifølge BR Klimånlæg VVS fakta Ventilator typer Loftventilatorer Fakta om emhætter Lovgivning ventilationsanlæg Gode råd om ventilatorer Ventilatorer diverse Opblandings ventilation Indeklima Procesventilation Støj Ventilation
 
 
 Du er her: Ventilator - VVS og ventilation Ventilator - - Hvad er Ventilator en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.